Maailman Turvallisin Lentoyhtiö

post thumb
Lentamisesta
kirjoittanut Hemron/ 14 Mar 2021

Maailman Turvallisin Lentoyhtiö

Maailman turvallisin lentoyhtiö on asema, johon kaikki lentoyhtiöt haluavat varmasti päästä. Se on hyvää markkinointia lentoyhtiölle ja luo kuvan asiakkaistaan huolehtivasta yrityksestä. Kun lentoyhtiöitä vertaillaan keskenään, niitä tarkastellaan monesta eri näkökulmasta. Näin saadaan hyvä kokonaiskuva lentoyhtiöstä, eikä yksi epäonninen sattuma romuta yrityksen mainetta. Nykyään lentäminen on hyvin turvallista, sillä lentoturvallisuus on todella korkealla tasolla. Lento-onnettomuudet ovatkin olleet laskussa viime vuosina.

Maailman turvallisin lentoyhtiö tarkastelussa

Maailman paras lentoyhtiö on tutkittu moneen kertaan ja se vaihtuu aina aika ajoin. Tällä hetkellä turvallisin lentoyhtiö on Qantas, joka ei historiansa aikana ole ollut sellaisessa onnettomuudessa, jossa olisi tullut kuolonuhreja. Tämä kertoo paljon siitä, miten hyvää työtä yrityksessä on tehty jo pitkään. Henkilökunta on tehnyt todella hyvää työtä, sillä ilman sitä tämä ei olisi mahdollista.

Verkosta on löydettävissä paljon erilaisia lähteitä, joissa listataan lentoyhtiöiden turvallisuutta. Näin ollen jokainen voi myös itse tutkia lentoyhtiöiden turvallisuutta. Läpinäkyvyys on kieltämättä hyvä asia, sillä näin onnettomuudet eivät jää unholaan. Jos löydät esimerkiksi hyvän lentotarjouksen, voit helposti tarkistaa, kuinka luotettava lentoyhtiö on kyseessä. Turvallisuudesta moni on varmasti valmis maksamaan hieman ekstraa, eikä halvinta lentoa kannata aina varata.

Maailman paras lentoyhtiö on monipuolinen palveluntarjoaja

Maailman turvallisin lentoyhtiö ei välttämättä ole kuitenkaan maailman paras, sillä lentoyhtiöitä voi vertailla myös muiden tekijöiden kuin turvallisuuden näkökulmasta. Monet haluavat myös hyvää asiakaspalvelua, laadukasta ruokaa sekä riittävästi tilaa lentokoneessa matkustaessa. Tämän takia maailman parhaan lentoyhtiön tulee olla monipuolinen kokonaisuus laadukasta palvelua ja turvallisuutta. Turvallisuus on kuitenkin tärkein yksittäinen ominaisuus, joten siihen on hyvä kiinnittää ylimääräistä huomiota.

Maailman turvallisin lentoyhtiö on aina vahvoilla myös maailman parhaaksi lentoyhtiöksi. Tuskin kukaan haluaa matkustaa turvattomasti, sillä se luo stressiä ja ylimääräistä ahdistusta. Jotta lentäminen olisi mahdollisimman mukavaa, tällaiset uhkakuvat tulee olla poistettu kuvioista. Paras lentoyhtiö huolehtii asiakkaista myös maassa kuin ilmassa, joten kokonaisuus ratkaisee.

Tekemistä lennon ajaksi

Jotta pitkät lennot sujuisivat luontevasti, lennon aikana on mukava olla jotain tekemistä. Korttipelit on perinteinen tapa kuluttaa aikaa kavereiden kanssa. Lennoilla ei aina ole saatavissa nettiä, joten reissulla kannattaa pakata mukaan aina luotettavat pelikortit. Suurin osa korttipeleistä on helppo oppia ja niitä on hauska pelata. Toisaalta, jos olet yksin matkassa, korteilla voi pelata monia yksinpelejä, kuten pasianssia.

Toki laadukas lentoyhtiö on huolehtinut asiakkaiden viihtyvyydestä monella tapaa. Yleensä lennoilla on mahdollista katsoa elokuvia tai pelata jotain videopeliä. Elokuvat ovat ehkä suosituin ajanviete lentokoneissa. Nykyään on mahdollista katsoa elokuvia myös vaikkapa puhelimella, kannettavalla tai tabletilla. Näin ollen mahdollisuuksia on monia, joista jokainen voi valita omansa.

Maailman turvallisin lentoyhtiö ei joudu mustalle listalle

Lentoyhtiöiden musta lista lista on paperi, johon mikään lentoyhtiö ei halua joutua. Kun kerran joutuu mustalle listalle, maine tulee elämään ikuisesti. Mustalla listalla tarkoitetaan sellaisia lentoyhtiöitä, jotka ovat todistetusti laiminlyöneet turvallisuusmääräyksiä tai syyllistyneet useisiin vakaviin lento-onnettomuuksiin. Listalle ei joudu aivan helposti, sillä yksittäisiä onnettomuuksia saattaa tapahtua kenelle tahansa.

Mustia listoja luodaan eri maailman kolkissa aina tilanteen mukaan. Esimerkiksi EU:lla on oma musta lista, johon se on kirjannut kaikki ne lentoyhtiöt, jotka eivät noudata eurooppalaisia turvallisuus standardeja. EU on kieltänyt näiden yritysten koneiden lentämisen Euroopan ilmatilassa.

Maailman turvallisin lentoyhtiö on sellainen, jonka ei tarvitse huolehtia mustalle listalle joutumista ainakaan hetkessä. Tietysti liika itsevarmuus saattaa kostautua huolimattomuutena ja tämän takia yritysten tulee pysyä hereillä. Esimerkiksi uusien konetyyppien käyttöönotto saattaa tuoda eteen sellaisia ongelmia, joihin kukaan ei ole osannut varautua. Tällöin saattaa ilmetä yllättävä ongelmia joissakin tietyissä olosuhteissa.