Tietoa meistä

Intohimosta lentämiseen ja matkusteluun

Tietoa meistä - miksi olemme tässä

Ivao (International Virtual Aviation Organization) on IVAO-organisaation Suomen osasto. Näillä sivuilla käymme läpi laaja-alaisesti kaikkea lentämiseen liittyvää, kuten turvallisuus-asioita, lentopelkoa, lennonjohto-artikkeleita, lentokenttiä, lentämiseen liittyviä kokemuksia ja niin edelleen.

Turvallisuusasioissa haastattelemme alaan perehtyneitä asiantuntijoita, julkaisemme aiheeseen liittyviä artikkeleita sekä käsittelemme myös monille arkaa aihetta, lentopelkoa.

Tarkoituksenamme on julkaista artikkeleita, jotka on tehty helpottamaan ja käsittelemään lentopelkoisten ongelmia. Teemme haastatteluita asian kanssa työskentelevien kanssa, sekä käymme asiaa läpi kenenkäs muun kuin itse lentäjän kanssa. Lentopelko on yksi inhottavimmista peloista, koska se rajoittaa maailman näkemistä, joten koemme erittäin tärkeäksi olla avuksi tässä aiheessa lukijoillemme.

Lennonjohtopuolella pyrimme päästämään lukijamme sisälle lentämisen kulissien maailmaan. Mitä kaikkea tapahtuukaan sen eteen, että sadat tuhannet  koneet päivässä pääsevät paikasta toiseen, löytävät sinne törmäämättä toisiinsa ja laskeutuvat kukin omalla vuorollaan.

Mitä haluamme kertoa?

Lentokenttäartikkeleissä haluamme päästää lukijamme lentokenttien kulissien taakse. Keitä lentokentillä työskentelee, mitä kaikkea päivässä tarvitaan, jotta kaikki sujuu niinkuin pitää? Minkälaisia tilanteita työntekijät kohtaavat, mitä kaikkea yritetään salakuljettaa yms. Lentokenttä artikkelit tulevat olemaan hyvin monipuolisia, sillä kentillä tapahtuu. Tiesitkö, että kentillä työskentelee ihmisiä monipuolisissa tehtävissä, kuten esimerkiksi siivoojia, kokkeja, turvallisuushenkilöitä, aulapalvelutyöntekijöitä, oppaita, lentäjiä, lentoemoja sekä monia muita. Lentokentät ovat täynnä todella erilaisia ihmisiä, pitämässä huolen siitä, että jokaisen asiakkaan matkakokemus olisi miellyttävä. Pyrimme tekemään haastatteluita monipuolisesti lentokenttätyöntekijöistä.

Tahdomme nostaa myös esiin lentäjien kokemuksia. Paljon lentävien kokemuksia sekä vinkkejä, lentopelkoisten kokemuksia ja syitä, jotka saavat pelkäämään. Teemme vierailuja lentokentille ja haastattelemme alan ammattilaisia.

Mikäli sinulla on mielessäsi aihe, jota voimme sivustolla käsitellä, otamme mielellämme erilaisia ehdotuksia vastaan.

Sivustoa ei ylläpidä lentoalan ammattilainen vaan tavallinen suomalainen, joka on kiinnostunut lentämisestä.  Sivusto ei takaa tietojen oikeellisuutta, mutta pyrkii aina totuudenmukaiseen asioiden esittämiseen.

Tietoa meistä