Kuinka saada edullisempi lentolippujen hinta

post thumb
Artikkelit
kirjoittanut Milla/ 25 Apr 2023

Kuinka saada edullisempi lentolippujen hinta

Lentolippujen hinnat voivat vaihdella suuresti, mutta onneksi on olemassa joitain vinkkejä, joiden avulla voit säästää rahaa lippujen hankinnassa. Tässä artikkelissa esittelemme kuusi tapaa, joilla voit säästää lentolippujen hinnoissa.

Varaa lento ajoissa

Lentoliput ovat yleensä halvempia, jos ne varataan ajoissa. Monet lentoyhtiöt tarjoavat alennuksia, jos varaat liput hyvissä ajoin ennen matkaa. Kannattaa siis suunnitella matka etukäteen ja varata lennot mahdollisimman ajoissa.

Seuraa lentoyhtiöiden tarjouksia

Lentoyhtiöt tarjoavat usein erilaisia tarjouksia ja alennuksia. Voit seurata lentoyhtiöiden kampanjoita niiden verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja tilaamalla niiden uutiskirjeitä. Jos olet joustava matkapäivien suhteen, voit löytää halpoja lentoja tarjousten kautta.

Vertaile hintoja eri lentoyhtiöiden välillä

Lentoyhtiöt voivat tarjota erilaisia hintoja samalle reitille. Siksi kannattaa vertailla hintoja eri lentoyhtiöiden välillä ennen lentojen varaamista. Voit käyttää verkkosivustoja, kuten Skyscanner, Momondo ja Kayak, jotta löydät edullisimmat lennot.

Sesonkien ulkopuolella lentolippujen hinnat ovat alhaisemmat

Matkustaminen sesonkien ulkopuolella on yksi parhaista tavoista säästää lentolippujen hinnoissa. Lentojen hinnat ovat yleensä kalliimpia lomakausien aikana. Jos pystyt matkustamaan sesonkien ulkopuolella, voit säästää huomattavasti rahaa lentolippujen hinnoissa.

Käytä lentopisteitä ja -bonuksia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat lentopisteitä ja -bonuksia. Jos matkustat usein, voit kerätä lentopisteitä ja -bonuksia, joita voit käyttää tulevien lentolippujen maksamiseen. Tarkista, kuinka voit kerätä lentopisteitä ja -bonuksia ja miten voit käyttää niitä lentolippujen maksamiseen.

Ole joustava matkapäivien suhteen

Jos olet joustava matkapäivien suhteen, voit säästää huomattavasti lentolippujen hinnoissa. Voit etsiä halvimpia lentoja eri päivämäärille käyttämällä lentohakukoneita. Monet hakukoneet tarjoavat mahdollisuuden tarkastella halpoja lentoja koko kuukaudelle tai jopa vuodelle. Näin voit löytää halvimmat päivät matkustaa ja säästää huomattavasti lentolippujen hinnoissa.

Lisäksi kannattaa harkita välilaskullisten lentojen valitsemista, sillä ne voivat olla halvempia kuin suorat lennot. Välilaskullisten lentojen etsiminen voi kuitenkin viedä enemmän aikaa, joten kannattaa punnita, kuinka paljon aikaa olet valmis käyttämään lentolippujen etsimiseen.

Lentolippujen hinnat voivat vaihdella myös lentokenttien välillä. Jos olet valmis matkustamaan hieman kauemmaksi, voit löytää halvempia lentoja. Esimerkiksi jos matkustat Helsinki-Vantaan sijaan Turun tai Tampereen kautta, voit löytää halvempia lentoja.

Lopuksi kannattaa muistaa, että lentoyhtiöiden lisäpalvelut, kuten ruumaan menevä matkatavara tai istumapaikan valinta, voivat nostaa lentolippujen hinnat korkeammalle. Kannattaa siis punnita, tarvitsetko lisäpalveluita vai et. Näin lentäminen voi tulla halvemmaksi.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua säästämään lentolippujen hinnoissa ja löytämään edullisimmat lennot seuraavaan matkaasi!