Lentäminen On Hauskaa!

post thumb
Artikkelit
kirjoittanut Hemron/ 20 Jul 2016

Lentäminen On Hauskaa!

On monia matkailijoita, jotka yhä pitävät lentomatkustamista erittäin rasittavana, ja epämiellyttävänä kokemuksena, joka on vain pakko suorittaa, jotta pääsee lomailemaan. Lentomatkailu voi kuitenkin olla hauskaa, jos niin päättää! Päätä sinäkin jo tänään, että seuraavasta lennostasi tulee kaikkien aikojen paras. Valmistaudu lentoon olemalla hyvissä ajoin lentokentällä vamiiksi, jotta sinun ei tarvitse jo ennnen lentämistä stressata siitä, että ehditkö mahdollisesti lennolle. Varaa niin paljon aikaa, että ehdit varmasti lennollesi, vaikka matkaan tulisi pari mutkaakin. Lentokentällä ei aika käy pitkäksi, siellä on kyllä kahviloita, ravintoloita, ja kauppoja, joissa voit viettää helposti tunnin tai pari.

Jos lentäminen ahdistaa jo valmiiksi, voit lieventää ahdistusta, esimerkiksi meditoimalla ennen matkaan lähtöä. Käy tilanne läpi mielessäsi, lentokentälle lähtemisestä, matkakohteeseen pääsyyn asti. Kerro itsellesi, että kaikki menee hyvin, ja valmistaudu matkaan henkisellä tasolla.

Mikäli koet lentämisen epämiellyttäväksi sen vuoksi, että lentokoneessa on vain vähän tilaa, varaa itsellesi ykkösluokan lippu, tai istumapaikka, jossa on enemmän jalkatilaa. Etenkin jälkimmäinen vaihtoehto, on melko edullinen siihen nähden, että se voi tehdä pitkästä lomalennosta paljon miellyttävämmän. On myös muita keinoja, joilla itse voi vaikuttaa siten, että tekee lentokonella matkustamisesta helpompaa itselle. Pue yllesi löysät vaatteet, jossa sinun helppo olla, ja istua paikallaan montakin tuntia. Näin teet lennolla istumisesta paljon vähemmän tuskallista, mikäli se ahdistaa jo valmiiksi.