Tekemistä Lentomatkalle

post thumb
Artikkelit
kirjoittanut Hemron/ 07 Sep 2016

Tekemistä Lentomatkalle

Monet varmasti miettivät, mitä pitkällä lennolla tekisi, jotta ajan saisi kulumaan nopeasti. Tänään kerromme parhaat vinkkimme siihen, miten käyttää aikansa lennon aikana.

  1. Lue kirjaa. Mielenkiintoinen kirja etenee vauhdilla lennon aikana, ja voit rauhassa keskittyä siihen, kun häiriötekijöitä ei ole. Aikakin kuluu kuin siivillä, kun uppoudut jännittävän tarinan syövereihin. Mikä parasta, pitkän lennon jälkeen kirja saattaa olla jo puolessa välissä, ja voit lomalla jatkaa siitä, mihin koneessa jäit!
  2. Pelaa pelejä. Etenkin, jos sinulla on kaveri matkassa mukana, pakatkaa käsimatkatavaroihin pelikortit. Niistä on iloa pitkäksi aikaa, ja voitte opetella uusia korttipelejä yhdessä. Myös Uno-kortit, tai muunlaiset pelikortit, toimivat mainiosti matkatekemisenä.
  3. Äänikirja ovat oivallista tekemistä heille, jotka eivät pidä lukemisesta. Saat kuunnella tarinaa, ja samalla rentoutua pitämällä silmiä kiinni.
  4. Meditoi.. Vie mielesi matkalle rauhaisaan paratiisiin, jossa mielesi lepää. Kuvittele joki, joka solisee vehreiden niittyjen ohitse, ja itsesi makaamassa keskellä ei mitään, nauttimassa vain tästä hetkestä, tekemättä yhtään mitään. Voit myös kokeilla ohjattua meditaatiota. Tällaisia saa ladattua esimerkiksi sovellusten muodossa älypuhelimeen tai tablettiin.
  5. Väritä. Viimeisen vuoden aikana, ns. aikuisten värityskirjat, ovat kasvattaneet suosiotaan ryminällä, ja nyt lähes jokaisesta kirjakaupasta, löytyy roppakaupalla erilaisia vaihtoehtoja, joten voi valita esimerkiksi kukkasista, koukeroista, mandala-kuvioista, aina eläimiin ja kaupunkeihin. Värityskirjat lupaavat tuoda mielenrauhaa, ja auttaa stressinhallinnassa.
  6. Nuku. Nukkuminen lentokoneessa, ei sinänsä ole mikään uusi keksintö, mutta tämä vanha keino on yhä yksi parhaista tavoista saada aika kulumaan nopeasti. Kannattaa varautua korvatulpilla, niskatyynyllä, ja unimaskilla, mikäli haluat kunnon unet lentokoneessa. Parhaimmillaan käy niin, että heräät vasta silloin, kun aletaan laskeutumaan, ja voit loppuajan vain ihailla kohdekaupunkisi kauniita maisemia ikkunasta.