Mitä Mukaan Lennolle?

post thumb
Artikkelit
kirjoittanut Hemron/ 10 Jun 2016

Mitä Mukaan Lennolle?

Tänään puhumme siitä, mitä monet matkustavat ihmiset miettivät. Nimittäin siitä, mitä ottaa mukaan lennolle. Jotenkin, vaikka olisi matkustanut ties kuinka monta kertaa, koskaan ei muista, tai tajua ottaa mukaan kaikkea tarpeellista. Tai sitten laukusta löytyy kyllä vaikka mitä, mutta ne eivät ole niitä juttuja, joita olisi oikeasti kannattanut mukaan pakata. Enää ei ole hätää, sillä olemme koonneet yhteen tietoa siitä, mitä kannattaa pakata mukaan lennolle, niin lyhyelle, kuin pitkällekin.

Vesipullo.

Koneessa on hyvä olla riittävästi juomista, sillä ilma on kuiva, ja kuivattaa helposti myös suun limakalvoja. Turvatarkastuksen läpi ei saa viedä omia vesipulloja, mutta voit aina ostaa juomista urvatarkastuksen jälkeen. Se on useimmiten myös monin kerroin halvempaa, kuin veden ostaminen lentokoneesta.

Kuulokkeet.

Koneessa on monesti melua, ja oman lempimusiikin kuunteleminen kuulokkeista voi auttaa rauhoittumaan, ja nukahtamaan lentokoneessa.

Niskatyyny.

Etenkin pitkillä lennoilla niskatyyny on loistava keksintö, sillä jos nukut pahassa asennossa tunteja, niskasi on jo lomalle päästessäsi aivan jumissa. Jos haluat säästää tilaa, pakkaa mukaan puhallettava versio. Se ei välttämättä ole aivan yhtä mukava, kuin tavallinen niskatyyny, mutta menettelee hyvin.

Hyvät lentosukat.

Lennoilla jalat turpoavat, ja tuntuvat painavilta johtuen pitkästä istumisesta, ja ilmanpaineesta. Lentosukat auttavat pitämään jalat virkeinä pitkillä lennoilla, ja estävät osaltaan vaarallisten veritulppien syntymistä, joille lentomatkustaminen joskus altistaa.