Maailman Pisin Suora Lento!

post thumb
Artikkelit
kirjoittanut Hemron/ 24 Jun 2016

Maailman Pisin Suora Lento!

Lentomaailmassa on taas saavutettu uusi rajapyykki, kun Emirates Airlines aloitti maailman pisimmän suoran reitin tarjoamisen asiakkailleen. Tämä reitti kestää huimat 17,5 tuntia ja kulkee Dubain jaAucklandin välillä. Tämä lentomatka ei kuitenkaan ole maailman pisin, sillä jo aiemmon Singapore Airlines on lentänyt 19 tuntisen matkan, Singaporesta Newarkiin Yhdysvaltoihin. Tämä reitti lopetettiin kuitenkin jo vuonna 2013.

Emirates Airlines on kuitenkin kertonut julkisuudessa, että pyrkii myös takaamaan muillekkin kuin Business- tai ykkösluokan matkustajille mukavat oltavat, tällä superpitkällä lennolla. Jalkatiloja on suurennettu ja penkit ovat normaalia mukavammat. Matkustajilla on myös tällä lennolla käytössään 2000 eri kanavaa ja lapsille lentoyhtiö on varannut valikoiman erilaisia leluja viihdykkeeksi.

Lentoreitin pituus on huimat 13 821 kilometriä ja se lennettiin ensimmäisen kerran Airbus A380 -koneella. Jatkossa Emirates Airlines aikoo käyttää ULR (Ultra Long Range) -kaukolennoille suunniteltua Boeing 777-200LR -konetta. Lennolla ylitetään yli yhdeksän aikavyöhykettä ja jos ei ahdista istua lentokoneessa todella huimaa tuntimäärää, tämä on oikein hyvä vaihtoehto tuon todella pitkän matkan taittamiseen.

JOstain syystä on todella yleistä että kaikki näitä jättipitkiä tarjoavat lentoyhtiöt tulevat järjestään joko Lähi-Idästä tai vaihtoehtoisesti Aasiasta. Onkohan kenties kyseessä joku kilpailu, jolla pyritään varmistamaan itselleen lentomaailman herruus ja hyvä näkyvyys maailman medioissa.

Jokatapauksessa jos kaipaa itselleen hieman haastetta, voi tämän lennon buukkaaminen olla hyvä idea. Ainakin saa nauttia tämän todella laadukkaan lentoyhtiön suomista antimista ja rentouttavasta ilmapiiristä. Itsestään ja omasta rahatilanteesta on sitten kiinni se että mihin luokkaan itsensä järjestää.